— sobota 22. srpna 2015 —

BIOGRAPHY ABOUT SHANNON ASHLEY MITCHELL





Shannon Ashley Mitchell se narodila 10.dubna v roce 1987 v Mississauga, Ontario v Kanadě. Shay je kanadská herečka a modelka. Proslavila se rolí Emily Fields ve slavném seriálu Pretty Little Liars, vysílaného na televizní stanici ABC Family. 

Shay Mitchell se narodila v Mississauga, Ontario v Kanadě filipínské matce Precious Garcia, a irsko/skotskému otci Mark Mitchell. Shay má z obou stran svých rodičů španělské kořeny. Její rodiče pracují ve financích. Její matka pochází z Pampanga a přestěhovala se do Filipín, když jí bylo 19 let. Shay má jednoho mladšího bratra Seana. Také je druhou sestřenicí Lea Salonga, zpěvačky a výherkyně ceny Tony Awards jako divadelní herečka. Jako malé dítě se Shay zajímala o herectví a také v pěti letech brala hodiny tanečních lekcí. Shay a několik jejích spolužáků soutěžily v městkých tanečních soutěžích. Když měla Shay 10 let, tak se společně se svými rodiči přestěhovala do West Vancouveru v Britské Kolumbii. Do jednoho roku od jejich příjezdu do West Vancouveru  byl vyhlášen casting pro mezinárodní modelingovou agenturu, který byl otevřen pro dospívající a mladistvé dívky. Shay byla jedna z vybraných dívek. Shay navštěvovala střední školu Rockridge a později studovala na střední škole ve West Vancouveru, kde poté také později absolvovala. 

V pozdním věku, Shay hodně pracovala jako modelka pro mnoho významných firem ve městech jako jsou: Bangkok, Hong Kong a Barcelona. Později se Shay vrátila do Toronta, aby studovala herectví. Po podepsání její první smlouvy s divadelní agenturou se Shay objevila v kanadském dospívající drama sérii jménem Degrassi: The Next Generation. Také si zahrála v několika reklamních spotech, mezi které určitě patří reklamní spot pro značku Pantene. Shay také hostovala v globální sérii jménem Rookie Blue a také se objevila v hudebním klipu jamajského rappera a zpěváka Seana Paula v jeho videoklipu k songu "Hold My Hand". Shay také pracovala jako modelka pro značku sportovně-ležérního oblečení American Eagle Outfitters. 

V roce 2010 si Shay zahrála v čtyřech epizodách Disney seriálu Aaron Stone jako roztleskávačka Irina Webber. V prosinci 2009 byla Shay obsazena do ABC Family plánované knižní adaptace knižní série Pretty Little Liars (Prolhané Krásky). Zpočátku se Shay ucházela o roli nejchytřejší, bystré Spencer Hastings. Seriál Pretty Little Liars se zaměřuje na čtyři nejlepší kamarádky, které bojují proti anonymnímu nepříteli, zatímco odhalují různá tajemství nejen o oné tajemné osobě, která je pronásleduje na každém kroku, ale také se dozvídají spoustu tajemství o sobě samých a rozplétají tak složitou síť lží a přetvářek. Snaží se také rozluštit záhadu údajné vraždy jejich nejlepší kamarádky. Shay nakonec ztvárnila roli Emily Fields. Emily je dívka, která je vždy nápomocná a loajální ke všem svým přátelů a neváhá přinést určité oběti. Přes smíšené recenze si seriál Pretty Little Liars našel své diváky. Na premiéru tohoto seriálu se dívalo 2.470.000 diváků. 

V lednu roku 2011 Shay podepsala smlouvu s Procter & Gamble jako mluvčí značky Pantene pro řadu Pantene Nature Fussion šamponů. Dne 4.října 2012, ABC Family stanice oznámila čtvrtou řadu seriálu Pretty Little Liars. Natáčení tak začalo 14.března 2013. Producentka Marlene King společně s další herečkou a kolegyní Shay z PLL Lucy Hale, oznámily že se chystají další série. V roce 2015 se Shay stala spoluautorkou románu Bliss s Michaelou Blaney.

Žádné komentáře:

Okomentovat