— sobota 17. října 2015 —

ABOUT SITE > I AM BACK ON IHEART-MSHAY!

FINALLY I AM BACK ON IHEART-MSHAY


Ano uhodly jste, jsem zpátky na svém blogu o nádherné Shay Mitchell. Měla jsme pauzu ze dvou důvodů. První je, že jsem vůbec neměla čas na tento blog a musela jsem proto dát pauzu, což mě hodně mrzelo, protože Shay mám hodně ráda a s ní spojený seriál "Pretty Little Liars", který sleduji. Druhým důvodem byl vzhled blogu. Na vzhledu blogu neboli stránky hodně záleží a nejde jen o články, které píšete, ale také o celkovém vzhledu stránky. Já osobně designy neumím, ale určitě se je chci naučit dělat, protože mám v hlavě tolik nápadů na designy a neumím to přenést do reality, tak snad se někdy povede. Pokud jste si všimly, tak je zde nový naprosto dokonalý design v růžovo-fialových barvičkách od úžasné a talentované grafičky Eriky z blogu ashleytisdale.sk a blogu endlessly-flame.blog.cz. Já jsem strašně nadšená a přesně tak jsem si jej představovala a je ještě hezčí než v mých představách!:)

 Od dnešního data je tedy blog opět aktuální a jelikož je nový, tak začnu konečně i spřátelovat. Zatím mi můžete o spřátelení psát do komentářů nejnovějšího článku, protože se ještě nemáte kam zapsat. Blogy budu brát do Sister sites, Elite a Top sites:) Je jasné, že Sister site budou mít největší ikonky, elite malé a top budou pouze odkazy, i když jsem uvažovala, že top sites neboli affs jak chcete, úplně vynechám a budu mít jen Elite a Sister, jako to mám zatím na Iheart-Cara.blogspot.cz. Pokud jste nevěděli, že jsem ta stejná adminka jako na blogu o Caře, tak právě jsem vám to prozradila. Na blog o Caře si chci dát do menu taky ikonku s blogem o Shay, abyste měly přes blog o Caře přístup i k tomuto blogu. Články bych měla začít opět přidávat od příštího týdne, takže si počkejte. Staré články a články, které jsme mezitím zameškala nebudu zatím přidávat a vrhnu se rovnou na nejnovější fotografie a informace. Doufám, že se vám tady bude líbit a snad už tady zůstanu:) 

1 komentář:

  1. Já jsem ráda, že ses vrátila :) máš to tady hezké, dessign se mi líbí :) moc pěkné barvy ale možná jsem si ho představovala trošičku lépe :)

    OdpovědětVymazat