— neděle 23. srpna 2015 —

THE PHOTOSHOOTS > 2015 > NYRA LANG FOR YAHOO! STYLE 2015



Krásné pozdní odpoledne, i dnes tady pro Vás mám článek se Shay. Tentokrát se jedná také o photoshoot z roku 2015. Tento je pro Yahoo! Style od Nyra Lang. Pro Nyra Lang fotila i třeba Cara Delevingne. Já tady mám ale nádherné, kvalitní sexy rajcovní fotografie Shay. Ten shoot se mi opět hrozně moc líbí a určitě nemám co vytknout. Ty fotografie v tmavě modrém pleteném svetříku jsou podle mého názoru nejkrásnější. Ale to bych musela opravdu dost pečlivě vybírat nejhezčí fotografii z tohoto shootu, protože všechny jsou nádherné. Napiště mi svůj názor na tento shoot Shay. 

♥♡♥♡♥♡♥♡♥♡♥♡♥♡♥♡♥♡♥♡♥♡♥♡♥♡♥♡♥♡♥♡♥♡♥♡♥♡♥♡♥♡♥♡♥♡♥♡♥♡­­­­♥♡♥♡♥♡♥♡♥♡
hRjsrMe3 AwW02X2m SRvUeCpD
SYxzgY2u bhwpLvpH 6m5XNEAA
rJvhD8Om KbffXdlu KIlWGbXu
9v0Jv2Ni wSUH6jT6 sFKoaADk
yacbUutN WLI8ADco WLI8ADco

2 komentáře:

  1. Máš pravdu, také se mi nejvíce líbí ty fotky s tmavě modrým XXL svetrem..miluji takové svetry, když je člověk hubený, je to nádherné, jak to tak rajcovně visí na té postavě a je to takové úžasné teploučké do podzimního období :) ale musím podotknout že mě zaujala jedna fotografie v černobílém provedení, hned ta čtvrtá..zase ten sexy pohled Shay a ten krásný office styl ..ta košile je úžadná a k tomu ty boyfriend džíny a lodičky..a ten účes je takový rafinovaný a šmrncovní :)

    OdpovědětVymazat
  2. Máš pravdu, také se mi nejvíce líbí ty fotky s tmavě modrým XXL svetrem..miluji takové svetry, když je člověk hubený, je to nádherné, jak to tak rajcovně visí na té postavě a je to takové úžasné teploučké do podzimního období :) ale musím podotknout že mě zaujala jedna fotografie v černobílém provedení, hned ta čtvrtá..zase ten sexy pohled Shay a ten krásný office styl ..ta košile je úžadná a k tomu ty boyfriend džíny a lodičky..a ten účes je takový rafinovaný a šmrncovní :)

    OdpovědětVymazat